Muska odela Beograd - 1 Muska odela Beograd - 2 Muska odela Beograd - 3 Muska odela Beograd - 4 Muska odela Beograd - 5 Muska odela Beograd - 6 Muska odela Beograd - 7 Muska odela Beograd - 8

Vencanice beograd

Spanske vencanice

Spanske vencnice

WWW.ANNA.RS

Prodaja vencanica

Vencanice ANNA

Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Vencanice prodaja cena

Vencanica #662

DEMETRIOS

KONTAKTIRAJTE NAS

Iznajmljivanje vencanica za trudnice

Venčati se i imati decu su dva najznačajnija događaja u našim životima. No, što u slučaju ako je njihov redosled malo drugačiji? Ako ste zatrudneli i planirate se venčati pre nego što dobijete bebu? Na problem možete naići jedino u smislu odabira odgovarajuće venčanice.  Zato smo mi ovde da vas savetujemo kako odabrati idealnu venčanicu za trudnice.

Pozovite  salon vencanica koji se bave iznajmljivanjem vencanica ili prodajom : pripremanje za bilo šta u životu uvek daje bolje rezultate isto tako i planiranje vencanja , zato  pre nego što se uputite u obilazak salona vencanica, proverite koje radnje sa vencanicama imaju venčanice za trudnice koje bi mogle vama odgovarati. Usput ih zamolite da ih ostave sa strane te dogovorite posetu kako biste odmah mogli precrtati salon, ako vam ništa ne odgovara.

Izaberite pravilan oblik venčanice: odaberite idealnu venčanicu koja odgovara vašem obliku tela. Venčanice s dubljim strukom idealne su za trudnice. Osim toga, venčanice koje imaju manje postave u području struka, također mogu biti izvrstan odabir. Kako biste odvratili poglede s vašeg stomaka, preporučujemo vam da odaberete veenčanicu koja će istaknuti neki drugi deo vašeg tela te tako maknuti stomak iz središta pažnje. U tom se slučaju mlade često odlučuju za venčanicu koja otkriva ramena ili za onu koja je na određenim mestima ukrašena svjetlucavim detaljima.

Tzv. A-line venčanica takodje je idealna za trudnice jer je ravnih i jednostavnih linija koje ne prate oblik tela. Na taj  način cete zasigurno sakriti širenje stomaka. Dodatni ukrasi poput čipke takođe mogu pridoneti odvraćanju pogleda od vašeg stomaka.

Odaberite odgovarajuću veličinu venčanice: obično je potrebno nekoliko meseci da u ruke dobijete venčanicu koju ste dali da Vam neko sasije ili je iznajmljujete. To znači da će vam do termina za koji ste zakazali vaše venčanje stomak narasti još više. Kako biste imali venčanicu iz snova koja će vam u potpunosti odgovarati na dan kada ćete izreći sudbonosno „da“, savetujemo vam da svaki idući mesec dodate jedan centimetar u struku od dana kada ste krenuli u potragu za vašom venčanicom pa sve do datuma venčanja. Jednom kad sve zbrojite i utvrdite veličinu haljine u skladu s postojećom tablicom (koju imaju skoro svi saloni venčanica koji se bave prodajom ili iznajmljivanjem vencanica), možete slobodno naručiti izradu venčanice po meri. Samo pripazite da ipak naručite venčanicu za jedan broj veću; ipak je lakše suziti haljinu, nego dodavati i uguravati dodatni materijal tamo gde nije predviđen.

Nemojte se uplašiti ako vam dva dana pre venčanja venčanica bude premala. Postoji jednostavno rešenje i za to. reč je o korsetu. Prilično je važno da naručite više materijala koji se koristio za sivenje vaše venčanice, kako biste u slučaju da vam je venčanica preuska, krojaču mogli ostaviti taj isti materijal viška da prepravi venčanicu.

I na kraju, nema potrebe za odabirom prevelike venčanice samo da uspete prekriti stomak. Morate biti svesne toga da je vaš stomak sada „modni dodatak“, a ne nešto s čim biste se trebali natecati.

Ne zaboravite nabaviti odgovarajuće cipele za vencanicu, jer u trudnoći ne raste samo stomak već i stopala. S obzirom na to da mnoge buduće mame pate od oticanja nogu, ako se i vi nalazite u ovoj skupini, to obavezno uzmite u obzir pri kupovinii savršenih cipela. Odaberite elegantne, ali udobne cipele s minimalnom petom.

 

vencanice, vencanica, prodaja, online, u beogradu, nisu, leskovcu, cene, cena, veliki izbor, na veliko, na malo
vencanice, vencanica, prodaja, online, u beogradu, nisu, leskovcu, cene, cena, veliki izbor, na veliko, na malo

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE