Muska odela Beograd - 1 Muska odela Beograd - 2 Muska odela Beograd - 3 Muska odela Beograd - 4 Muska odela Beograd - 5 Muska odela Beograd - 6 Muska odela Beograd - 7 Muska odela Beograd - 8

Vencanice beograd

Spanske vencanice

Spanske vencnice

WWW.ANNA.RS

Prodaja vencanica

Vencanice ANNA

Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Vencanice beograd slike, cena

VENCANICE #637

VENCANICE

KONTAKTIRAJTE NAS

NEŠTO NOVO, NEŠTO STARO, NEŠTO POZAJMLJENo I NEŠTO PLAVO...

29.04.2014.

Volite li romantične filmove? Ako je odgovor potvrdan, onda sigurno znate za tradiciju kako mlada na dan vjnčanja treba imati na sebi – nešto novo, nešto staro, nešto pozajmljeno i nešto plavo. Znate li zašto? 

Nešto novo predstavlja  zdravlje, sreću, uspeh u budućnosti i putovanje u novi život koji mladenci započinju na dan svog venčanja. Novo zapravo i ne bi trebalo biti problem. Novo može biti sama venčanica, ali kako  mlade iznajmljuju venčanice, više se odlučuju da novo bude donji ves. Novo mogu biti i  cipele za vencanicu ili kakav detalj u kosi. 

Nešto staro ima simboliku trajnosti i uglavnom je to neki  komad nakita koji je u porodici već nekoliko generacija. To može biti neka ogrlica, narukvica pa čak i prsten. Možda će vam vaša majka ili svekrva dati veo koji je nosila na dan svog venčanja.

Nešto pozajmljeno se uglavnom uzima od već sretno udanih žena koje time ‘posuđuju’ sreću za ulazak u brak. Vrlo je bitno vratiti pozajmljenu stvar kako se ne bi narušile dobre želje. Simbolika  je zapravo podrška koja se pruža mladencima na dan njihovog venčanja I dalje u njihovom životu. 

Nešto plavo je sitnica koja se uglavnom skriva jer teško da će se takav detalj uklopiti u kombinaciju koju mlada odabere pa se uglavnom radi o podvezici ili nekom drugom detalju donjeg vesa. One odvažnije će istaknuti tu plavu boju noseći neki detalj na glavi, kombinirajući podsuknju venčanice u plavoj boji I odabirom plavih cipela. Plava boja simbolizuje odanost, čistoću I vernost. 

Vencanice za mlade, crvena vencanica, olave vencanice, haljine za deveruse, moderne spanske vencanice, vencanice prvo nosenje
Vencanice za mlade, crvena vencanica, olave vencanice, haljine za deveruse, moderne spanske vencanice, vencanice prvo nosenje

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE