Muska odela Beograd - 1 Muska odela Beograd - 2 Muska odela Beograd - 3 Muska odela Beograd - 4 Muska odela Beograd - 5 Muska odela Beograd - 6 Muska odela Beograd - 7 Muska odela Beograd - 8

Vencanice beograd

Spanske vencanice

Spanske vencnice

WWW.ANNA.RS

Prodaja vencanica

Vencanice ANNA

Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Vencanice Zemun, Novi Beograd - Iznajmljivanje

Vencanica #696

PRONOVIAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Muskarci i vencanje, kakvo vencanje zele mladozenje.

Većina nas misli kako je planiranje i organizacija vencanja  samo san svake devojke, to nije istina, I muskarci razmisljaju o svom idealnom vencanju koliko I mlade, dok se mlade bave trazenjem idealne vencanice muskarci se bave pronalazenjem savrsenog odela ili smokinga.

Dok je za neke muškarce jenčanje još jedan dan u nizu kada će se družiti s prijateljima i ispijati alkohol, za druge ono takođe predstavlja dan iz snova. Ubrzo ćete saznati na šta tačno mislimo.

Kakvo venčanje zaista žele mladoženje sta najviše žele, pročitajte u nastavku.

Mladoženje žele videti svoju buduću suprugu kako u pratnji oca prolazi crkvom i dolazi pred njega: ovo je trenutak o kojem muškarci takoer sanjaju barem jedan deo svog života. To je ono čemu se muškarci raduju. Momci jednostavno ne mogu dočekati da ugledaju svoju prekrasnu odabranicu u savršenoj venčanici.

Dobra zabava: možda se vaši odabranici neće toliko posvetiti uređenju prostora za venčanje, ali zato će se pobrinuti da pronađu i na vreme rezervisu najbolji  bend, najbolje vino i pivo koje će doprineti ugodnoj atmosferi te ih podsetiti na sjajna vremena koja su proveli zajedno. Mladoženje su, dakle, često uzbuđeni što će se uskoro zabavljati s važnim ljudima iz njegovog života. Jednostavno rečeno, pod istim krovom su svi njegovi prijatelji, muzika je odlična, vino je vrhunsko, hrana je za polizati prste, a pored svega, pleše sa najlepsom mladom na svetu.

Kažu da ljubav ide kroz želudac, zato nemojte zaboraviti da će mladoženje na svom venčanju biti „podeljeni“ između vas, i gostiju i, naravno, izvrsne hrane.
Za neke mladoženje samo venčanje ne igra preveliku ulogu, već, kao što su se izrazili, ne mogu dočekati prvu bračnu noć.
Drugi, ipak, razmišljaju o svojoj budućoj supruzi, nego sama ceremonije venčanja im nije toliko bitna. Neki jednostavno ne maštaju o svom venčanju na način na koji razmišljaju pripadnice lepšeg pola. Nemojte nas pogresno shvatiti; muškarci ne poriču da venčanja nisu zabavna, nego  im nije previše stalo do ceremonije. Više su zainteresovani za odnos s njihovim ženama i decom.
Iznimno se vesele kada se nakon napornog radnog dana vraćaju kući svojoj porodici.

Neke mladoženje ne žele tradicionalno venčanje, na koje smo svi mi uglavnom navikli, već su više za tzv. tajno venčanje, odnosno elopement.
Nećete verovati, da postoje mladoženje koji su rekli da njihovo raspoloženje na vlastitom venčanju neće biti potpuno, ako ne bude bilo njihovog omiljenog jela ili poslastice.

Za razliku od ranije spomenutih mladoženja, vraćamo se opet na one koji su više zainteresovani i usresredjenii na obecanja koja daju na vencanju. Ove mladoženje ne razmišljaju previše ili uopste o zabavi, odela za venčanje, hrani ili muzici, već su usresredjeni isključivo na goste.

Kao što ste mogli pročitati, ugrubo rečeno postoji dva tipa mladoženja; oni koji žele dobru zabavu i hranu na svom vjenčanju te oni koji se radije usresredjuju na njihovu odabranicu i njihov budući zajednički život.
Još jedna važna stvar koju bi valjalo naglasiti odnosi se na to da mladoženje nisu toliko uzbuđeni zbog toga što se žene, već zbog toga što će postati oženjen muškarac.

 

Vencanice, vencanica, povoljno, cene, cena, slike, online, veliki izbor, taznih modela, vencanice za 2021, novi modeli, italijanski i spanski
Vencanice, vencanica, povoljno, cene, cena, slike, online, veliki izbor, taznih modela, vencanice za 2021, novi modeli, italijanski i spanski

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE