Muska odela Beograd - 1 Muska odela Beograd - 2 Muska odela Beograd - 3 Muska odela Beograd - 4 Muska odela Beograd - 5 Muska odela Beograd - 6 Muska odela Beograd - 7 Muska odela Beograd - 8

Vencanice beograd

Spanske vencanice

Spanske vencnice

WWW.ANNA.RS

Prodaja vencanica

Vencanice ANNA

Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Top 10 vencanica

Vencanica #666

DEMETRIOS

KONTAKTIRAJTE NAS

Kupiti ili iznajmiti vencanicu?

Vaš najvažniji dan u životu sve se više približava. I toliko se toga mora učiniti da bi sve bilo savršeno. Svaka mlada želi zablistati na dan svog venčanja, stoga je venčanica jedna od najvažnijih komponenti. Postavljaju se mnoga pitanja pre nego što mlada odabere svoju savršenu venčanicu. Verovatno navažnije pitanje koje  mlada može postaviti kada je reč o izboru venčanice, tiče se, dakako, cene venčanica, odnosno je li isplativije kupiti venčanicu ili je unajmiti. Svakako postoje prednosti i nedostatci i za jedno i za drugo,  mi smo ovde kako bismo vas upoznali s obe mogućnosti, tako da sami odlucite šta vam više odgovara.

Kupovina venčanice

Prednosti: najveća prednost koja se tiče kupovine venčanice jeste ta da mlada nije ograničena u izboru jer je izbor na tržištu venčanica prilično velik. Osim toga, na vašoj venčanici koju ste kupili možete raditi izmene kakve god poželite. Možete dodavati kojekakve detalje na područje struka, leđa i sl. ili možete ukloniti ono što vam se eventualno ne sviđa, kako biste ju u potpunosti prilagodili vašim željama. Stoga, prilikom prerada i dorada venčanice, na raspolaganju vam stoji sva vaša kreativnost. Ako slučajno oštetite venčanicu mrljama crvenog vina, nećete morati brinuti o dodatnim troškovima koje biste inače vrlo verovatno morali platiti prilikom vraćanja unajmljene venčanice. A sve te brige umorit će vas, naravno, tokom celog svadbenog veselja. Ne dopustite, stoga, nikome i ničemu da vam imalo pokvari raspoloženje na vaš najvažniji dan u životu.

Nedostatci: najveći nedostatak kada kupite vencanicu  definitivno je cena. Venčanice se kreću od otprilike 200e  na više, zavisno od dizajna i proizvodjaca , materijalu, dodatnim ukrasima na venčanici te dodatcima poput vea i sličnih stvari koje su potrebne mladoj.
Venčanicu ćete nositi samo jedanput. One nisu investicija. Naravno da ne morate uzeti prvu i najjeftniju na koju naiđete, nego dobro razmislite o tome možete li je trenutno priuštiti to zadovoljstvo. Vlastitu venčanicu možete ostaviti i kao deo nasedstva koji ćete jednog dana predati vašoj kćerki ili nećakinji. Nećete ju sigurno više nikad obuci, zato čuvanje i prenošenje na drugo koleno sasvim je razumna ideja.

Iznajmljivanje vjenčanice

Prednosti: velika prednost iznajmljivanje venčanice jesu niži finansijki troškovi. Usteda je zasigurno veca , ako se odlučite iznajmiti venčanicu, umesto da ju kupite. Da stvar bude bolja, neki saloni venčanica u njihovo iznajmljivanje uključuju i dodatke poput tijara, vea ili nekog drugog ukrasa, koje biste morali dodatno platiti u slučaju da kupujete venčanicu.
Prilikom vraćanja iznajmljene venčanice neki saloni zahtijevaju da je pre toga očistite i operete, a neki će vas samo zamoliti da je vratite do određenog datuma. Zašto biste se nakon svadbe zezali sa hemijskim čišćenjem venčanice, kad je za to zadužen tim iz salona u kojem ste je iznajmili.

Nedostatci: ako ste iznajmili venčanicu, savjetujemo vam da po primanju fotografisete stanje u kakvom ste je dobili, kako posle ne bi bilo problema. U slučaju da primetite neke dodatne nedostatke, obavezno ih prijavite salonu, jer ćete u suprotnom vi morati platiti novonastalu štetu. Iako u principu nikad ne biste trebali dobiti na korištenje oštećenu venčanicu. Upravo iz ovih razloga iznajmljivanje venčanice zna biti veoma naporno i zamorno.
Iznajmljenu venčanicu morate vratiti na vreme, zato kod kuće nećete imati nikakav fizički podsetnik na vaš najvažniji dan. Naravno da su tu fotografije, ali vjerujemo da biste emotivnije ponovno proživeli nezaboravne trenutke ako u rukama, držite vašu venčanicu.
Još jedan nedostatak kod unajmljivanja venčanica odnosi se na ograničene izmene i prerade. Ako vam je za oko zapela venčanica koju biste trebali malo doraditi, salon bi najvjerojatnije pristao na to. Ipak im je bitnije iznajmiti je i zaraditi. , ako je želite u potpunosti preraditi, zasigurno ni jedan salon to neće dopustiti, već ćete morati kupiti haljinu, kako biste mogli učiniti s njom sve što poželite.

 

Vencanica, vencanice, cene, cena, iznajmljivanje, u beogradu, nisu, novom sadu, subotici, leskovcu, siroke, uske, kratke, duge
Vencanica, vencanice, cene, cena, iznajmljivanje, u beogradu, nisu, novom sadu, subotici, leskovcu, siroke, uske, kratke, duge

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE