Muska odela Beograd - 1 Muska odela Beograd - 2 Muska odela Beograd - 3 Muska odela Beograd - 4 Muska odela Beograd - 5 Muska odela Beograd - 6 Muska odela Beograd - 7 Muska odela Beograd - 8

Vencanice beograd

Spanske vencanice

Spanske vencnice

WWW.ANNA.RS

Prodaja vencanica

Vencanice ANNA

Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Vencanice Beograd, Pronovias

Vencanica #699

PRONOVIAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Dekoracija vencanja – ovo je jedna od najbitnijih stavki u organizaciji. Treba se odlučiti za boju koja će obojiti taj dan, da li koristiti cveće ili balone, možda ipak nešto treće? Mnogo je pitanja i još više odgovora ali treba izabrati prave kako bi sve izgledalo savršeno. Zato je kuma tu da pomogne i što je moguće više olakša ovaj prilično stresan deo organizacije

 Pozivnice za vencanje  – Sve više mladenaca se odlučuje da goste pozovu uručivanjem/slanjem pozivnica. U moru raznoraznih modela treba izabrati pravi, a treba napisati i tekst pozivnice. To je zadatak koji mladencima dodatno podiže nivo stresa pa će kumino prisustvo ako ništa drugo makar popraviti njihovo raspoložejne.   

Muzika, foto, video... – ovo su stavke organizacije koje uglavnom mladenci obavljaju zajedno. Međutim svako kumino mišljenje ili preporuka su dobro došli.

Devojačko veče – jedna od poslednjih stvari koje treba uraditi prije svadbe je organizovati devojačko veče – poslednje veče koje mlada kao devojka provodi sa svojim sestrama i prijateljicama. To je uglavnom kumin zadatak. Nekada to bude iznenađenje za mladu, a nekada se organizuje u dogovoru sa samom mladom. Kako god – cilj je da se mlada opusti pre svadbe, da se lepo provede i da makar na kratko ne razmišlja o organizaciji svadbe, šta je sve obavila a šta tek treba da uradi.

Dan pre venčanja

Još samo jedan dan i svadba! Sve pripreme su obavljene( vencanica, bidermajer, baloni, cvece) i samo se iščekuje ono zbog čega je sve i počelo – da se izgovori sudbonosno DA! Period koji je za vama bio je pun izbora i odluka, ali i umora i stresa. Zbog toga kuma treba taj dan da posveti svojoj prijateljici i sebi. Najbolje je da ga provedu radeći ono što im najbolje prija opuštajući se pred sjutrašnji dan pun „trke“ i obaveza. Zajednički odlazak na masažu ili u salon lepote je odlična ideja. Cilj je svakao da budu sveže, vesele i odmorne za sjutrašnji dan

Na dan venčanja

Došao je i taj dan koji ste sa nestrpljenjem iščekivali. Sa sobom je donio pregršt uzbuđenja ali i treme, one pozitivne. Na kumi je da učini sve kako bi se mlada opustila i razbila tremu.Jutro je uglavnom rezervisano za ulepšavanje. Obično vas čeka zajednički odlazak kod frizera i šminkera. A onda oblačenje. Obući venčanicu a da se ne pokvari frizura i razmaže šminka pravi je poduhvat pa je to jedan od prvih kuminih zadataka tog dDrugi zadatak - ponijeti bidermajer i poklon za mladence

Kuma bi trebalo da ponese i sve ono što bi njoj ili mladoj moglo da zatreba u toku dana – ogledalo, ruž za usne, papirne i vlažne maramice, flastere za eventualne žuljeve i udobne baletanke koje će doći kao spas za umorna stopala posle visokih potpetica.

Kuma je uz mladu celog dana kako bi joj bila pritekla u pomoć kad god to zatreba, evo nekoliko takvih situacija:

Da joj pomogne oko venčanice, da pazi da je niko ne nagazi, pogotovo ako ima dugačak šlep koji se vuče po zemlji

Da joj pomogne da uđe ili izađe iz automobila – ipak se nije lako smjestiti u auto sa svim tim metrima materijala

Da čuva bidermajer u toku venčanja i dok traje čestitanje mladencima

Da pritekne u pomoć za vreme rezanja torte

Da joj pomogne oko presvlačenja – skidanja venčanice i oblačenja haljine

I na kraju da svojim dobrim raspoloženjem podigne amosferu na podijumu za igru

Posle venčanja

Iako je vjenčanje prošlo, uloga kume ipak nije završena. Ona je ta koja, pored supruga, treba da bude najveća podrška u životu jedne žene. Samim tim, njena uloga se nikada ne završava. 

Nadamo se da smo uspeli da vam približimo sve ono što jednu kumu čeka od trenutka „Da li želiš da budeš moja kuma?“, preko venčanja i dalje kroz život. Možda nekada neće biti lako, ali širok osmeh i zagrljaj prijateljice pomoćiće da se sve poteškoće prevaziđu. Znajte da je to jedna od najpočastvovanijih uloga koju možete dobiti u životu i zato uživajte u njoj.

Spanske vencanice, vencanice beograd, vencanice cene, beograd, slike, smederevo,
Spanske vencanice, vencanice beograd, vencanice cene, beograd, slike, smederevo,

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE