Muska odela Beograd - 1 Muska odela Beograd - 2 Muska odela Beograd - 3 Muska odela Beograd - 4 Muska odela Beograd - 5 Muska odela Beograd - 6 Muska odela Beograd - 7 Muska odela Beograd - 8

Vencanice beograd

Spanske vencanice

Spanske vencnice

WWW.ANNA.RS

Prodaja vencanica

Vencanice ANNA

Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Vencanice cena, iznajmljivanje vencanica beograd

Vencanica #676

MORI LEE

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako pripremiti venčanje

Vaše venčanje je jedan od najposebnijih događaja koje ćete ikad imati u životu, to je dan koji ćete jednom prepričavati svojoj deci, unucima, prijateljima, dan koji ćete sigurno do tančina zauvek pamtiti. Svi mladenci žele da njihovo venčanje bude baš onakvo kako su zamislili, pa se trude da što bolje organizuju svaki detalj i ništa ne prepuštaju slučaju. Bilo da zamišljate kako svoje veliko “da” izgovarate u intimnoj atmosferi pred porodicom i najbližim prijateljima ili sanjate o velikoj, glamuroznoj svadbi čija ćete najsjajnija zvezda biti upravo Vi, pripremanje za taj značajan datum ume da bude jako stresno za mladence, kojima se uvek čini da su nešto zaboravili ili nisu uradili na vreme. Kako bismo Vam olakšali taj uzbudljiv period i pomogli Vam da ga provedete u sreći i ljubavi bez puno opterećenja, osoblje salona vjenčanica “ANNA” je na bazi svog dugog iskustva za Vas pripremilo listu osnovnih obaveza koje treba da završite. Pošto precrtate sve stavke, ostaje Vam samo da uživate u slatkom iščekivanju i maštate o trenutku kada će početi Vaš zajednički život sa osobom kojoj ste odlučili pokloniti svoje srce, a, vjerujte nam, kako god da ga izmaštate, stvarnost će biti još lepša.

ŠTA TREBA DA URADITE ŠTO PRE?

Izaberite datum vencanja. Prilikom odabira razmislite gde biste hteli da organizujete proslavu i proverite da li je to mesto slobodno na taj dan. Takođe, ukoliko planirate i versku ceremoniju, uzmite u obzir kalendar koji će Vam dati informaciju o danima kada verska venčanja nisu moguća.

Ako to još niste učinili, upoznajte roditelje međusobno i obavestite ih o svojim planovima.

Odlučite i koga želite za kumove i to im saopštite. Po našim običajima kumstvo se ne odbija i predstavlja veliku čast.

Razmislite o tome kakvo venčanje želite, kako želite da izgledate, kakvu muziku da slušate, šta da jedete, koliko gostiju da pozovete, koliko novca da potrošite… Ne podležite pritiscima-to je Vaš dan! O svemu razgovarajte sa budućim supružnikom.

3-6 MESECI DO VENČANJA…

Informišite se kod matičara o Vašim administrativnim obavezama i prikupite neophodne dokumente. Tražite od matičara da Vam objasni kako teče ceremonija civilnog venčanja. Zakažite konačni datum.

Ako ne planirate samo civilno/vjersko venčanje nego i svadbu, rezervišite restoran ili salu koja prima odgovarajući broj gostiju. Prethodno napravite okvirni spisak zvanica. Dogovorite i meni i redosled kojim će se jela služiti.

Ako ste odlučili da se venčate i pred Bogom, razgovarajte sa svojim sveštenikom u crkvi kojoj pripadate. On će Vam objasniti sve detalje u vezi sa ovom vrstom venčanja.

U odabranom restoranu se raspitajte da li se oni bave svečanim dekoracijama sale. Ako to nije slučaj, angažujte odgovarajuće profesionalce ili se time sami pozabavite. Dogovorite se sa prijateljicama da Vam pomognu, to može da bude jako zabavno!

Razmislite o izboru fotografa. Neka Vam ne bude teško da pogledate njegov portfolio i odlučite da li su baš to fotografije kakve želite. Ovo će Vam jednom biti jako važno, jer su slike ono čemu ćete se uvek vraćati kad poželite da se prisetite svog posebnog dana. Ako želite i video-snimak, pronađite snimatelja.

Odlučite se o vrsti muzike uz koju želite plesati do kasno u noć. U skladu s tim, kontaktirajte bendove koji bi mogli biti pravo rešenje. Poslušajte ih i uživo. Razmislite o pesmi uz koju biste izveli svoj prvi ples. Ako nemate ideja, porazgovarajte sa muzičarima, oni sigurno znaju šta je na svadbama popularno.

Ako neko od vas ne zna da pleše, upišite se zajedno u plesnu školu.

Zajednički odaberite destinaciju za medeni mesec. Rezervišite hotel, avionske karte… Obavestite poslodavca o svojim planovima i danima kad ćete odsustvovati sa posla.

Posjetite naš salon vencanica  i isprobajte nekoliko modela venčanica. Nekad će Vam ona koju ste videli u katalogu savršeno odgovarati, a nekad će Vam se u ogledalu učiniti da je ipak neka druga još bolji izbor. Naše ljubazno i profesionalno osoblje ce Vam uvijek rado pomoći da pronađete vencanicu koja će savršeno odgovarati Vašem senzibilitetu. Venčanicu je najbolje rezervisati što pre, posebno ako su u pitanju prolecna ili rana jesenja venčanja. Uz svaku iznajmljenu venčanicu na korištenje dobijate i veo, šal ili bolero (u zavisnosti od godišnjeg doba), torbicu, rukavice, suncobran, jastuče za burme, korpu za kićenje, ukras za tortu. Kod nas takođe možete kupiti i peškire za crkveno venčanje, bidermajer, konfete, maramice, cvetiće.

Posetite butike sa odelima, košuljama i asesoarima za mladoženju. U prodavnici cipela neka obavezno proseta par minuta i uveri se da su udobne – Vi cete se možda prezuti, ali mladoženja će najčešće u tim cipelama ostati do kraja veceri!

MESEC DO DVA RANIJE…

Pošto ste podelili pozivnice, zamolite zvanice da Vam do odredjenog datuma potvrde svoj dolazak, kako biste znali konačan broj gostiju.

Nadamo se da ste do sada izabrali i cipele za sebe, pazeći na to da Vam budu stabilne i udobne.

Posjetite Vašu omiljenu cvećaru i naručite bidermajer, dekoracije za auto i salu u kojoj priređujete svadbeno veselje, cvet za mladoženju…Ukoliko niste sigurni šta sve treba da se okiti i na koji način, porazgovarajte sa našim osobljem.

Odaberite burme i naručite ih na vreme, posebno ako želite da se na njih nešto ugravira. Ako ste se umesto klasičnih burmi u obliku nakita odlučili na tetoviranje prstiju, zakažite termin što pre – tattoo majstori su vrlo zauzeti i na slobodan termin se najčešće dugo čeka!

Razmislite o načinu na koji želite da dođete na svoje venčanje, svojim autom, autom nekog od prijatelja, limuzinom koju bi u tom slučaju trebalo da rezervišete… Neki mladenci se u današnje vreme kada sve više raste svest o zaštiti životne sredine odlučuju i na manje uobičajene opcije, pa dolaze šetnjom ili biciklom. Sve je dozvoljeno!

POSLJEDNJE DVIJE SEDMICE…

Posvetite se lepoti. Zakažite sve kozmetičke tretmane koje želite, konsultujte se sa svojim frizerom u vezi sa frizurom kakvu biste želeli da nosite na venčanju, uzimajući u obzir kroj venčanice, ali, naravno, i Vaš lični ukus. Isto uradite i sa vizažistom u vezi sa šminkom. Dogovorite termin za probnu šminku i frizuru. Ne brinite mnogo, sigurno ćete da zablistate!

Posvetite se prijateljima i porodici. Ovo je vreme kada će Vaša okolina verovatno za Vas organizovati momačko i devojačko veče. Uživajte u tim lepim običajima i dajte svojim prijateljima do znanja da se Vašim venčanjem između vas ništa neće promeniti, a ako imate prave prijatelje, budite sigurni da će prihvatiti i voleti i Vašeg supružnika.

Posvetite se ljubavi. Haljina, šminka, cipele, frizura… Da, učiniće Vas posebno lepim, ali ljubav je ono zbog čega blistate i zračite posebnom energijom. Planirajte poslednje sitnice sa svojim partnerom i ne opterećujte se više ničim: Vaša sreća će taj dan učiniti najlepšim na svetu i zbog toga ništa ne može da krene naopako.

DAN VENČANJA…

Nadamo se da ste se dobro naspavali! Naterajte se da doručkujete koliko god da ste uzbuđeni. Kada se istuširate, našminkate, napravite frizuru, obučete venčanicu, zaboravite na sve potencijalne probleme i počnite da uživate u svom danu. Najbolji savet koji Vam možemo dati je da širom otvorite oči i srce i pokušate da osetite i sačuvate svaki trenutak, jer taj veliki dan zaista brzo proleti. Ali Vaš novi život tek počinje, a mi Vam od srca želimo svu sreću i ljubav ovog sveta.

italijanske vencanice, spanske vencanice, cene, cena, prodaja, online, spanske vencanice
italijanske vencanice, spanske vencanice, cene, cena, prodaja, online, spanske vencanice

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE