Muska odela Beograd - 1 Muska odela Beograd - 2 Muska odela Beograd - 3 Muska odela Beograd - 4 Muska odela Beograd - 5 Muska odela Beograd - 6 Muska odela Beograd - 7 Muska odela Beograd - 8

Vencanice beograd

Spanske vencanice

Spanske vencnice

WWW.ANNA.RS

Prodaja vencanica

Vencanice ANNA

Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

pronadjite haljinu iz snova

Vencanica #636

LA SPOSA

KONTAKTIRAJTE NAS

5 SAVETA ZA PRONALAZAK VEČANICE IZ SNOVA 

Biranje venčanice jedan je od najlepših i najvažnijih trenutaka u životu svake devojke. To je doživljaj koji
ćemo iskusiti samo jednom u životu i želimo ga zapamtiti te istinski uživati u njemu. No, uz veliki izbor različitih modela i krojeva, odabir ponekad može biti zahtevan. Upravo zato smo ovde kako bi te savetovali te savetovali koju vencanicu da iznajmite!

1. Rezervisi termin 9 do 12 meseci pre venčanja. Nikada nije prerano za pronalazak prave venčanice. Na našoj web stranici (www.anna.rs) pogledaj kakvi se modeli nude. Inspirisi se s fotografijama, prelistavaj magazine i kataloge. Dobro razmisli u kojem godišnjem dobu će se venčanje održati te kakva će biti tematika tvoga venčanja kako bi i venčanica odgovarala. Do your research :) Također, ako si u mogućnosti, rezervisi termin u jutarnjim satima, tokom radnih dana, kada je najmanja gužva u salonu.


2. Upoznaj se s modelima venčanica. Jako je bitno razlikovati osnovne modele venčanica: krinolina, A-line, sirena kroj i Fit’n’Flare jer svaki od njih odgovara određenoj figuri. Moguće je da ti se na fotografijama svidi model, no ne pristaje tvom obliku tela. Zato je vrlo važno isprobati venčanicu jer ćeš tek tada moći odrediti koji ti model najbolje pristaje. Najbitnije je da se ti osećaš dobro u haljini, a u salunu vencanica ANNAi postoji model venčanice za svaku gradju!


3. Povedi u pratnju dvee do tri osobe koje te najbolje poznaju. Iako u Ann-i i nemamo ograničenje što se tiče pratnje, uvek predlažemo našim buducim mladama da to bude do tri osobe, a na tebi je da dobro razmisliš koje će to osobe biti. Što je veća pratnja, više je različitih želja i ukusa što predstavlja dodatni stresi. Kuma, mama, najbolja prijateljica ili sestra najbolje te poznaju i sigurno će znati što ti najbolje pristaje.


4. Slušaj svoju modnu stilistkinju. One su tu da slušaju tvoje želje, ali ne zaboravi i ti slušati njihove savete koji zlata vrede. Objasni im kakvu si haljinu zamislila, pokaži im fotografiju, objasni kakav materijal želiš, a one će u mnoštvu haljina pronaći onu pravu! Iza njih su godine i godine iskustva, prepusti se u njihove ruke.


5. Šivanje po meri. Ako si zamislila unikatnu venčanicu kakvu nisi nigde pronašla uvek se možeš obratiti našim vrsnim krojačicama koje svaku želju pretvaraju u stvarnost. S time će venčanica dobiti na sentimentalnoj vrednosti - bit će to tvoje unikatno delo koje ćeš moći prenositi s naraštaja na naraštaj.

Sigurni smo da će ti Anna vencanice biti prvi i posljednji izbor u potrazi za onom pravom! Vjeruj nam, znat
ćeš kada je pronađeš :)

najnoviji modeli vencanica, kolekcija poznatih kreatora, izaberite haljinu za vas, kumu, haljine za deveruse, svecane haljine, sa cirkonima, jednostavne, cene
najnoviji modeli vencanica, kolekcija poznatih kreatora, izaberite haljinu za vas, kumu, haljine za deveruse, svecane haljine, sa cirkonima, jednostavne, cene

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE