Muska odela Beograd - 1 Muska odela Beograd - 2 Muska odela Beograd - 3 Muska odela Beograd - 4 Muska odela Beograd - 5 Muska odela Beograd - 6 Muska odela Beograd - 7 Muska odela Beograd - 8

Vencanice beograd

Spanske vencanice

Spanske vencnice

WWW.ANNA.RS

Prodaja vencanica

Vencanice ANNA

Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Spanske vencanice, iznajmljivanje vencanica beograd, moderne vencanice, uske vencanice, duge vencanice, italijanske,

Vencanica #642

VENCANICE

KONTAKTIRAJTE NAS

5 NAČINA KAKO UČINITI SVOJE VENČANJE POSEBNIM!

IZANMLJIVANJE VENCANICA 
1. KREATIVNE POZIVNICE ZA VENCANJE

Sve počinje sa slanjem pozivnica za Vaše venčanje pa zašto ne početi sa zanimljivim pozivnicama koje ne prate tradiciju. Ovim načinom dat ćete do znanja svojim gostima da ih čeka nezaboravan provod na Vašem vjenčanju koje je sve samo ne dosadno! Eksperimentirajte s oblikom pozivnice, bojom, fontom i drugim detaljima koji će Vašim gostima zapeti za oko.

2. ODABIR LOKACIJE
Lokacija je ono što čini razliku između uobičajenog i posebnog venčanja. Odaberite lokaciju koja će Vaše goste ugodno iznenaditi, na kojoj ćete se osjećati posebno i koja će uneti dašak elegancije i različitosti u Vaš specijalni dan. Sale za venčanja postale su jednolične zato se potrudite da svoju učinite sasvim drugačijom!

3. POSEBNA VENČANICA
Ne zboravite da je ovo Vaš dan i Vi ste zvezda predstave tako da morate pronaći venčanicu koja će biti "The one" i koja će oboriti Vaše goste s nogu. U odabiru posebne venčanice uskače " ANNA" salon vencanica sa svojim stručnim savetima i vrhunskim venčanicama, a nove kolekcije postaju sve originalnije i jedinstvene! Svetski trendovi koje donose poznati dizajneri vencanica.

4. SELF SERVICE BAR
Mladenci sve više daju mašti na volju te su došli na ideju bara sa hranom ili pićem u kojem gosti mogu personalizirati svoj obrok ili koktel. Ovo je način na koji ćete oduševiti svoje goste i zagarantovano ćete biti venčanje koje će se pamtiti još dugo. U svom baru možete posluživati muffine, krafne, razne grickalice ili voće te ponuditi sastojke za vrhunske koktele koje gosti mogu sami sebi mešati i dodavati sastojke koji im se najviše dopadaju!

5. PARTY FAVOURS
Ostanite svojim gostima u sećanju tako što ćete im pokloniti prekrasne i domišljate darove zahvale koji će im ostati za dugu uspomenu. Zahvalnice s fotografijom sve brže padaju u zaborav, a novi načini na koje ćete se zahvaliti gostima postaju sve kreativniji. Goste darujte cvećem, keksima, pićem ili bilo kojim drugim kreativnim darovima kojih se dosetite. Igra rečima poput "Match made in heaven!" ili "Watch our love grow!" u kombinaciji s zabavnim poklončićem vašim će gostima dugo ostati u sjećanju!

 

kratke vencanice, vencanice dar, vencanice banovo brdo, vencanice nis, italijanske vencanice, novi sad vencanice, valjevo Vencanice, novi sad Jednostavne vencanice, Vencanice uz telo, Innocentia vencanice, Spanske vencanice, Carolija vencanice
kratke vencanice, vencanice dar, vencanice banovo brdo, vencanice nis, italijanske vencanice, novi sad vencanice, valjevo Vencanice, novi sad Jednostavne vencanice, Vencanice uz telo, Innocentia vencanice, Spanske vencanice, Carolija vencanice

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE