Muska odela Beograd - 1 Muska odela Beograd - 2 Muska odela Beograd - 3 Muska odela Beograd - 4 Muska odela Beograd - 5 Muska odela Beograd - 6 Muska odela Beograd - 7 Muska odela Beograd - 8

Vencanice beograd

Spanske vencanice

Spanske vencnice

WWW.ANNA.RS

Prodaja vencanica

Vencanice ANNA

Kategorije

Newsletter

PRIJATELJI SAJTA

Vencanice sirena, Princess vencanice, Kratke vencanice

Vencanica #632

VENCANICE

KONTAKTIRAJTE NAS

Vodic kroz tipove vencanica

Salon vencanica Anna koji se nalazi u Beogradu pripremio Vam je vodic kroz moderne i popularne modele vencanica.

Bez obzira na to za kakav model i oblik venčanice se odlučite, najvažnije jest da se u njoj osećate udobno, nesputano, elegantno i lepo. Za svaki dodatan savet ili pitanje, na usluzi vam stoji osoblje iz ANNA tima, a na vama je da uživate u odabiru svoje savršene venčanice!

Kada je odabir venčanice u pitanju, zlatnog pravila nema, ali postoje male tajne kako odabrati savršen model u kojem ćete zablistati na najlepši dan u životu! Prvenstveno, bitno je odabrati model koji će laskati vašoj građi tela, istaknuti atribute i prikriti eventualne nedostatke. A glavna podela modela svodi se na venčanice A kroja, sirena kroja, princess kroja i ravnog kroja. I ove sezone najpopularnije su prljavo bela boja, kao i nijansa slonovače i šampanjca, a detalji u vidu šljokica i elegantnih perlica te čipke od svake će mlade napraviti pravu princezu.

Salon venčanica ANNA je salon koji nudi najnovije modele venčanica, itekako prate trendove, ali ostaju svojim modelima verni eleganciji i vrhunskoj kvalitetu.

“A” kroj venčanice

Klasični “A linija” stil vizualno će stanjiti gotovo svaku figuru. Ovaj kroj je savršen za svaki struk, jer ne prati linije, već lagano pada sa svakog dela tela. Idealan je za svaki tip tela, a na vama je da odaberete savršenu nijansu.

Sirena kroj

Jedan od najpopularnijih modela označava venčanicu koja strogo prati gornji deo linije tela te se iznad kolena dramatično širi u bogatom materijalu.Sirena kroj savršen je odabir za mlade srednje i mršavije građe. Za potpuno elegantan završetak, odaberite venčanicu koja ima lagani štep koji će dati pravu dozu luksuza.

Princess kroj

Haljina princess kroja specifična je po naglašenom strukom koji se nalazi tik ispod grudi, a ostatak haljine pada do ruba. Idealna je opcija za dame koje imaju širi struk i manje grudi, a vizualno izdužuje figuru.

Ravan kroj

Također jedan od najpopularnijih krojeva venčanica, idealan je za dame koje vole da im haljine strogo prate liniju tela, a noviji modeli oduševljavaju voluminoznim i bogatim donjim delovima.

Kratka venčanica

Ovaj kroj je namijenjen mladama koje žele da se osećaju bezbrižno i udobno. Kroj koji nikada ne izlazi iz mode. “Tea length” je kraća dužina venčanice koja ide do ispod kolena, u njoj se moze lagano kretati, a svakako izgleda glamurozno.

Naš marljivi tim prati sve svetske trendove u venčanicama i venčanjima, posećuje svetski poznate sajmove mode i venčanja, te se trudi svake godine odabrati najljepše venčanice koje su predstavljene na svetskim revijama i tako donieti dašak glamura na Vaša venčanja. Veliki broj zadovoljnih mlada je sam pokazatelj kvalitetne usluge i izbora venčanica. Pozitivni komentari i pohvale mladenaca su naša najveća nagrada, ali i podsticaj da se trudimo još više kako bi usrećili svaku mladu.

ANNA je jedino mesto na kojem venčanice iz kolekcija za 2020. godinu već sada možete probati. Osim venčanica ovde možete pronaći i ostalu opremu za venčanja kao što su velovi dostupni uz svaku venčanicu, bolera i bundice, pojas za venčanice ukrašeni najljepšim kristalima i biserima, jastučići za burme, svadbena kićenja i korpe za kićenja.

Princess vencanice, kratke vencanice, duge vencanice, moderne vencanice, vencanice za 2020 god. vencanice za 2021 god, novi modeli
Princess vencanice, kratke vencanice, duge vencanice, moderne vencanice, vencanice za 2020 god. vencanice za 2021 god, novi modeli

PROIZVODI ISTOG TIPA

IZDVAJAMO IZ PONUDE